TEST: Slik tatoverte vi mobilen
Test

Slik tatoverte vi mobilen

Motorolas ”tatoveringer” er utviklet av ikke ukjente Avery, et selskap som i lang tid har pushet utskrivbare klebemerker i alle former og fasonger. Vi fikk hendene på en pakke med tre blanke ark, og satte i gang. 

I tillegg til de tre utskriftsarkene fulgte det med en drøss små ark til å øve på. Det hadde jo vært surt å bomme på utskriften når det ikke er mer enn tre muligheter i boksen. I tillegg fulgte det med tre blanke overføringsark.

Designprogram
For å komme i gang går du til nettstedet www.hellomoto.com/phonetattoos. Her finner du programmet som må installeres på PC-en for å lage tatoveringen. Vi lastet ned og installerte programvaren, som var på 25,1 MB.

Når det var gjort startet vi programmet som lot oss velge mobiltype og tilpasse bildet før vi trykket på ”print”-knappen. 

Prøvetrykk
Vi brukte en vanlig blekkskriver og skrev først ut på ett av prøvearkene. Her kunne vi konstaterte at det var et lite avvik mellom designen slik den så ut på skjermen, og resultatet på prøvearket. 

Ved å senke motivet et par millimeter traff vi som ønsket. 

Overføring
De blanke arkene som følger med er en klebefilm du setter oppå det nye trykket. Så løfter du trykket av arket det sitter på, og flytter det over på mobilen. Husk at mobilen må være tørr og fettfri for at limet skal hefte godt.

Vi la filmen på mobilen, presset motivet fast, og trakk klebefilmen av. Motivet ble sittende på mobilen, og det hele så tålelig bra ut. Siden var det bare å gjenta operasjonen på telefonens bakside. 

Hot eller Harry?
På bildet ser du hvordan resultatet ble. Vi ser jo at vi kunne ha siktet litt mer nøyaktig, men vi er likevel fornøyde. Om det er stilig eller bare Harry skal vi ikke ta stilling til. Uansett gir klistremerket mobiltelefonen ett særpreg.

”Tatoveringen” sitter godt, men lar seg plukke bort om du blir lei av det. Limet setter ingen flekker på mobilen, så her er det ikke farlig å ombestemme seg.


Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen