Slik sendte vi gratis SMS!

Du leste helt riktig. Vi fant bakdøra som gjorde det mulig å sende tekstmeldinger for en brøkdel av den prisen operatøren din tar for tjenesten. Hemmeligheten er enkel. Du utnytter bare den samme muligheten som PC-brukere allerede har.

Opera Mini
Den enkleste måten å lure operatørene på er ved å benytte en kombinasjon av gratis HTML-leser for mobilen, og gratis SMS fra Internett. Vi testet tjenesten med Opera Mini, som kan installeres på nær sagt alle mobiltelefoner uten at det koster så mye som ei krone. Du trenger altså ikke noen dyr Windowsmobil eller smartphone for å få dette til.

Nettleseren laster du ned gratis ved å skrive adressen http://mini.opera.com i telefonens nettleser (WAP). Så laster du ned og installerer programmet på mobiltelefonen din. Hele prosessen er svert enkel og forklarer seg selv under veis.

Ung1881
Så må du gå til nettsiden www.ung1881.no og registrere deg som bruker. Du kan åpne nettsiden med nettleseren du nettopp lastet ned på mobilen. Dermed trenger du ikke PC for å komme i gang. Registrering på ung1881 er gratis.

Så snart du er registrert (det tar bare noen sekunder) så kan du bruke nettleseren på mobilen, logge deg på ung1881 og sende så mange gratis SMS du orker. Meldingene kan være på opp til 129 tegn. Resten av meldingen bruker Ung1881 til reklame for seg selv. Men siden du kan sende så mange gratismeldinger du vil spiller det liten rolle.

GPRS
Men selv om du slipper å betale SMS-pris, så vil du bli belastet noe for bruken av GPRS. Opera Mini sørger imidlertid for å holde surfeprisen nede, fordi den komprimerer nettsiden til Ung1881 før du åpner siden på mobilen din.

Husk å legge inn bokmerke til Ung1881 i nettleseren din, så slipper du å taste inn hele adressen hver gang.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen