Slik lagde de WiMP, Wordfeud og VG+

Utviklerne av appene, og mange flere, skal holde foredrag på Mobile2011.

Den store mobilkonferansen Mobile 2011, som Mobilen.no er med på å arrangere, begynner å nærme seg med stormskritt. Nå har programmet for applikasjonskonferansen App Works, som er en del av Mobile 2011, blitt annonsert.

App Works har allerede blitt gjennomført to ganger før, hvor en rekke kjente utviklere har holdt foredrag om applikasjonene sine. De største av disse var antageligvis Horace Dediu, mannen bak Asymco, kanskje en av de mest respekterte analytikerne i bransjen.

Wordfeud, WiMP og VG+

Denne gangen kommer det både utviklere og andre personligheter fra applikasjonsbransjen og holder foredrag. Dagen starter med et foredrag av Matthaus Krzykovski, som vil fortelle om hvor det er mest penger å hente - App Store eller Android Market?

Senere på dagen kommer Per Einar Dybvik fra WiMP, som skal holde fordrag om hvordan WiMP har vokst og blitt så store som de er i dag. Dybvik blir direkte etterfulgt av Håkon Bertheussen, utvikleren av det kjempepopulære mobilspillet Wordfeud. Bertheussens applikasjon har blitt ekstremt populær, spesielt i nabolandet, og vi skrev nylig om hvordan han tjener hele 65 000 kroner hver dag.

Ser man enda lengre ned på programmet, finner vi Randi-Lise Almås og Jan Ove Kjøndal, som begge står bak VGs nettbrettsuksess VG+, verdens beste innovative multimediale produkt.

Kort tid etter Almås og Kjøndal blir podieplassen tatt over av Johan Høgåsen-Hallesby. Foredraget hans heter «Hjemme hos...», og tar for seg hva folk faktisk har på hjemmeskjermene sine på mobilene sine, og hvilke applikasjoner som blir mest brukt.

Mange, mange flere

Dette er selvfølgelig bare et lite utvalg av de mange fordragsholderne som kommer på App Works, og programmet er fullpakket med store applikasjons-utviklere.

Les hele programmet på nettsiden til App Works

Hvis du er interessert i å besøke App Works er det bare å holde av den 17. november i kalenderen din, og kjøpe biletter til arrangementet på Mobile 2011s nettside.

I tillegg til App Works avholdes også mobilkonferansen Mobile Retail, samt mobilbransjens egen prisutdeling, Gulltasten på samme arrangement den 17. november.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen