Slik kan Norton avinstalleres

Oppsummering

En del brukere som for eksempel har prøvd å installere en nyere versjon av Norton Antivirus, har opplevd at programmet insisterer på at en tidligere versjon først må fjernes. Dette viser seg imidlertid i mange tilfeller ikke å være lett.

Det viser seg ofte at det simpelthen ikke går an å fjerne alle rester av den eldre versjonen - heller ikke med et spesielt verktøy fra Symantec som er utviklet til nettopp dette formålet. Da må man ty til å redigere registeret.

Det å gjøre endringer i Windows-registret den siste utveien - dersom man da ikke går så drastisk til verk som å installere Windows på nytt. Dersom du velger å redigere registeret må du være sikker på hva du driver med - men denne metoden fungerer. Husk å ta sikkerhetskopi før du setter i gang.

Vi presiserer at ikke alle brukere opplever dette problemet. Vi gjentar også vår advarsel om at dersom du eventuelt velger å bruke noen av metodene i denne guiden, så gjør du det på eget ansvar.

Del dine erfaringer!

Har du opplevd problemer med å bli kvitt Norton-produkter fra maskinen? Løste du problemene eller sliter du fortsatt? Del gjerne dine erfaringer med andre i forumtråden nedenfor.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen