GUIDE: Slik kan du nyte amerikanske nettjenester
Guide

Slik kan du nyte amerikanske nettjenester

Nettjenesten Hulu gir deg gratis filer og TV-serier helt lovlig. Det eneste du må tåle er noen reklametekster nederst i bildet. Men norske brukere er ikke velkommne, dette programmet viser deg bakdøren.

Ingen tilgang
Hulu, Pandora og andre tjenester krever nemlig at du har en amerikansk IP-adresse for at du skal kunne benytte deres tjenester. Når du logger på via din norske maskin vil du kjapt få beskjed om at du dessverre ikke har tilgang.

Via et lite program kan du enkelt løse dette lille problemet.

Mange muligheter, her er en
Faktisk finnes det en rekke tjenester som gir din maskin amerikansk IP. Noen er trolig langt bedre enn denne, så om du har tips om andre metoder, så gi oss det gjerne i kommentarfeltet under artikkelen.

Selv tok vi i bruk tjenesten Hotspot Shield. Dette er et program utviklet av Anchorfree som skaper et privat lite nettverk for deg. Via denne skjules din originale IP-adresse slik at det ikke lenger syns at du sitter på en norsk maskin.

Resultatet? Fri flyt av filmer og serier på Hulu.


Driver egenreklame
Det eneste aberet er at Anchorfree har en lei tendens til å reklamere for seg selv via en boks i banneret på alle nettsider. Dette ødelegger ikke opplevelsen, men kan bli særs irriterende i lengden.

Selve kjøringen av programmet var svært enkelt gjennomført. Det eneste vi trengte å gjøre var å laste ned programmet, installere det og kjøre det i gang. Da åpner det seg en nettside. Via denne starter du opp hovedprogrammet som finner ny IP-adresse til deg.

Slå av når du vil
Programmet legger seg så som et lite ikon nederst i høyre hjørne på din maskin, ved siden av klokka. Denne kan du når som helst høyreklikke på og slå av for å få tilbake dine vanlige innstillinger.

Enklere blir det neppe. Selv fikk vi i hvert fall full tilgang på Hulu med dette. Men husk at denne tjenesten benytter du på eget ansvar.

Her kan du selv laste ned Hotspot Shield.

Om du har andre tips angående denne saken så legg gjerne inn en kommentar i kommentarfeltet under.

Les også:
De siste seriene, helt gratis, helt lovlig.

Bittorrent-suksess for NRK
.
Google gir deg gratis storfilmer
.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen