Slik gjør du W800i om til iTunes-mobil

Apple viste tidligere i år frem iTunes-mobilen Motorola ROKR E1, som angivelig skulle være den eneste mobilen som ville fungere med iTunes. På tross av dette har det nå kommet et gratis tilleggsprogram til iTunes, som gjør at du kan overføre sanger direkte fra iTunes til Sony Ericssons walk-man-mobil W800i.

Kun med Mac
Haken ved det nye programmet som har fått navnet iTuneMyWalkman, er at det kun fungerer på Mac-plattformen. Programmet vil ikke gjøre grensesnittet i mobilen om til iTunes, slik det er i ROKR E1 - men MP3-spilleren i W800i minner uansett om iTunes.

Et annet problem med det nye programmet er at låter kjøpt i iTunes Music Store ikke vil fungere. Spillelister skapt via iTunes kan imidlertid overføres direkte med låter. Det medfører også smarte spillelister med for eksempel de mest populære eller de siste sangene - eventuelt også spillelister med podcast-sendinger.

Slik går du frem
For å gjøre din W800i om til en iTunes-mobil, kan du laste ned programmet iTuneMyWalkman her. Etter at programmet er installert, lager du spillelister i Isynch for mobilen. Her er det viktig å huske at navnet på musikkfilene må starte med ”iTMW”. Videre kobler du mobilen til en Mac via en USB-kabel. Velg deretter å synke musikkfilene fra Script-menyen i iTunes hovedmeny.

 

I tillegg til programmet iTuneMyWalkman, er det også mulig å laste ned et tilsvarende program, Dreamsicle, her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen