Slik fungerer Kinect

10. november er det duket for lanseringen av Kinect til Xbox 360 her til lands. Dette er Microsofts svar på Nintendos bevegelsesfølsomme kontrollere til Wii, men naturlig nok med teknologiske utbedringer.

Det som skiller Kinect fra Wii og Playstation Move er at du skal kunne slippe unna kontrollerne helt. Med sensoren som kobles til Xbox 360-konsollen skal du kunne kontrollere spill og programmer kun ved hånd- og kroppsbevegelser samt stemme.

Bevegelseskontrolleren og det medfølgende spillet Kinect «Adventures» vil få en veiledende pris på 1295 kroner.

LES OGSÅ: Blir dette årets søteste spill?

Lanseringsspillene med Kinect inkluderer titler som «Kinect Adventures», «Kinect Joy Ride», «Kinect Sports» og det søte «Kinectimals». Ifølge Microsofts nestsjef i Europa, Chris Lewis, kan det ta halvannet år før «hardcore»-spillene kommer.

LES OGSÅ: Ikke hold pusten for tunge Kinect-spill

Det amerikanske magasinet Game Informer har publisert en forklarende videogjennomgang på sine nettsider, hvor kreativ sjef for Kinect, Kudo Tsunoda, forklarer hvordan det hele egentlig fungerer. Du kan se hele videoen nedenfor:Vi tar også med en video fra Microsofts presentasjon på E3 2010 som viser hvordan selve spillingen blir:

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen