Slik får du MMS på Iphone

For det er faktisk mulig å få MMS-støtte på Iphone, selv om Apple har forbigått dette med stillhet. Da er det imidlertid kun snakk om opplåste versjoner av den originale Iphone-mobilen.

Store endringer

For programmet SwirlyMMS har nå kommet i den første offisielle versjonen, etter flere måneder med betaversjoner. Programmet har gjennomgått store endringer siden første versjon, og fremstår nå som en fullt fungerende MMS-applikasjon til Apple Iphone.

Vi har prøvd ut programmet og det fungerer bra, med muligheter for å både sende og motta MMS-meldinger. Det er mulig å legge inn tekst, bilder og eventuelt annet multimedieinnhold som du har på telefonen.

Programmet kan lastes ned via Installer ved å legge inn http://swirlyspace.com/SwirlySpace.xml som kilde. SwirlyMMS koster imidlertid åtte dollar (41 kroner), men det er mulig å prøve ut programmet gratis i to uker.

Kan bli offisielt

Selv om Netcom, som vil selge telefonen i Norge, sier at det ikke er MMS-støtte på Iphone 3G, kan det skje endringer her. For i et internt notat hos Apples amerikanske partner, AT&T, står det at bilde- og videomeldinger vil være en del av funksjonaliteten på nye Iphone, skriver Betanews.

Apple har som vanlig ikke vært villige til å kommentere ryktene om at Iphone 3G får MMS-funksjonalitet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen