Slik får du låst opp iPhone

En gruppe litauiske hackere har nemlig åpnet en nettside der de selger en tjeneste for å låse opp Apple iPhone. Dette er imidlertid ikke en gratisløsning. For å få låst opp en operatørlåst iPhone må hele 990 litauiske lita (2 280 kroner) legges på bordet. I tillegg må det jo selvsagt regnes med frakt, for ikke å glemme selve mobiltelefonen, som koster flerfoldige tusen kroner.

Les også:

- Syk betaling for opplåst iPhone
- Ny standard for grådighet
- Apple Iphone vs. Nokia N95

Kjenn språket

Interesserte skal kunne velge mellom tre ulike måter å få låst opp den populære mobilen på. Minst en av disse metodene skal være ulovlig, ifølge hackerne selv. Noen garanti for at dette ikke er svindel finnes selvsagt ikke.

Hackerne har åpnet en side i India der de tilbyr tjenesten sin. Kanskje heller ikke det mest tiltrovekkende skrittet. For å få mer informasjon bør interesserte Iphone-eiere absolutt snakke litauisk, siden informasjonen på nettsidene til gruppen hverken er på norsk eller engelsk.

Under kan det sees en video laget av hackergruppen som viser at de klarer å låse opp Apple-mobilen.


Kun store antall
Den amerikanske tjenesten iPhoneSIMfree skal fra tirsdag 4. september tilby en lignende tjeneste. De vil imidlertid kun tilby denne tjenesten til store forhandlere, og kun i store kvanta. Faktisk er minstekravet på 50 telefoner av gangen, noe som betyr store bedrifter eller lang ventetid (for å få samlet nok privatpersoner).

Kostnaden for forhandlerne er 36 dollar (209 kroner) per Iphone for 50 lisenser. Er det over 5 000 lisenser blir stykk-kostnaden på 25 dollar (145 kroner). Så fort iPhoneSIMfree har mottatt bestillingen og pengene får forhandleren en applikasjon som må installeres på mobilene. Deretter må telefonen registreres og låses opp via nettet.

Les mer om dette på nettsidene til iPhoneSIMfree.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen