Slik får du favorittnyhetene på mobilen!

Det første du må gjøre er å gå til reader.google.com og logge deg inn med brukernavn og passord. Har du ikke dette kan du registrere deg gratis på samme side.

Velg favoritter
Etter å ha logget deg inn kommer du til en side der du velger hvilke nyheter du vil abonnere på. Kjenner du ikke nettstedet RSS-adresse kan du skrive inn den originale adressen i søkefeltet øverst på siden og lete det frem. Husk å trykke ”subscribe” om du ønsker å holde deg oppdatert på nyheter fra dette nettstedet.

Les med mobilen
For å få nyhetene til mobiltelefonen må du inn i telefonen nettleser og gå til adressen www.google.com/reader/m. Her finner du en innloggingsside der du legger inn brukernavnet og passordet du registrerte på Internett. Husk å lagre siden blant dine favoritter, så slipper du å skrive den lange adressen flere ganger.

Fra nå av er det bare å surfe nyheter så mye du måtte lyste. Du får opp en oversikt over sakene fra sidene du abonnerer på, og kan velge å lese hele artikkelteksten eller å se nettsiden som Internettside tilpasset mobilskjermen. Velger du det siste får du også med bilder og lenker.

Tilpasset innhold
En av fordelene med å lese nyheter på denne måten er at Google ”ser” hva slags mobiltelefon du surfer med og tilpasser innholdet etter skjermstørrelsen. Samtidig er det selvsagt greit at du kan finne nyheter fra alle dine favorittsiter på ett og samme sted.

Ingen installasjon
Du trenger ikke å installere noe på mobiltelefonen for å ta tjenesten i bruk, og siden innholdet komprimeres på serversiden går det raskt å surfe, samtidig som du sparer penger. En Googlet nyhetsside inneholder nemlig mye mindre data enn en side som komprimeres til skjermformat i selve mobiltelefonen.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen