Slik får du en kjappere MacBook Air

Om du har tittet på innsiden av en MacBook Air så vet du at det er rimelig trangt der. Det sier seg vel kanskje selv, men Apple måtte gjøre en del grep for å muliggjøre størrelsen på denne maskinen. Det meste er loddet fast i hovedkortet, slik at man slipper egne kontakter, dette gjelder selv systemminnet.

Det eneste som dermed står igjen er faktisk SSD-en. Likevel skaper dette visse utfordringer, denne SSD-en er nemlig rimelig spesiell og har en form for å passe inn i MacBook Air. Til nå har det ikke vært noen alternative SSD-er å sette inn, men det har OWC gjort en endring på med sin Aura Pro Express.

Aura Pro Express kommer komplett med SandForce-kontroller og med kapasiteter på 180 GB, 240 GB og 360 GB. Nettstedet ars technica har laget en utmerket guide som viser fremgangsmåten for å bytte SSD.

Med en oppgradert SSD hadde MacBook Air en del bedre ytelse, da med tanke på datatrafikk som gikk mot SSD-en. Det store ankepunktet er prisen, disse SSD-ene for MacBook Air er nemlig relativt dyre, 499 USD til 1299 USD.

(Kilde: ars technica)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen