Slik er Sony Ericsson Vivaz Pro

Sony Ericson Vivaz fikk en litt lunken mottakelse av mobiltelefonanmelderne. Kritikken gikk først og fremst på brukergrensesnittet. Telefonen har operativsystemet Symbian S60 versjon 5, et operativsystem som oppfattes som mer tungvint å bruke enn andre operativsystemer for touch-mobiler.

Men telefonen har likevel fått sine tilhengere, ikke minst på grunn av at den har et svært godt kamera, og et videokamera som filmer med HD-oppløsning.

Enklere kamera
Vivaz Pro har ikke det samme kameraet som Vivaz. Du kan imidlertid filme i HD-oppløsning også med Vivaz Pro, men stillbildekameraet har en oppløsning på 5 megapiksler, mot Vivaz’ 8 megapiksler.

Den største forskjellen på de to er likevel at Pro-modellen har et qwerty-tastatur som kan skyves frem. Tastaturet skal angivelig ha de norske tastene æ, ø og å, men på vårt testeksemplar er to av bokstavene erstattet med ä og ö. Og slik skriver tastene også, selv om vi har valgt norsk tastatur i menyen.

Vi får tro at dette er rettet opp på salgseksemplarene. Til disse foreligger kan vi i det minste vise dere hva dere kan forvente å finne i salgspakken. For her er vår utpakkingsvideo av den nye Sony Ericcson-mobilen:

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen