Slik er Apples nye programmer
Teknofil

Slik er Apples nye programmer

Apple holdt sin store keynote på Macworld Expo i går. Foruten ny bærbar 17-tommer og kopisperrefritt Itunes var det langt mellom de store nyhetene. Apple valgte derimot å fokusere på en rekke nye programmer, blant annet nye Iphoto og Imovie. Her kan du få demonstrert hvordan de nye programmene fungerer.

Se videodemonstrasjonene
Apple har nemlig lagt ut demonstrasjonsvideoer som viser hvordan de nye programmene fungerer. Dette er spesielt nyttig for de som ikke selv var tilstede på gårsdagens presentasjon hvor flere av programmene ble demonstrert. Blant annet ble det vist frem hvordan du kan tagge bilder i Iphoto, bruke ansiktsgjenkjenning og geotagging for å lokalisere bildene. Nye effekter og Imovie sin billedstabilisator ble også vist frem. Men hvordan fungerer egentlig disse i virkeligheten?


Apple har heldigvis vært smarte nok til å publisere noen demonstrasjoner på nett for alle oss som ikke var tilstede på keynoten i går. På deres sider kan du dermed enkelt se hva slags nye funksjoner og tjenester som kommer med programmene.

Her kan du se demonstrasjon av Iphoto.

Her kan du se demonstrasjon av Imovie
.

I demonstrasjonen vises det frem hvordan de nye funksjonene i programmene tar seg ut og hvordan de kan benyttes. Filmene krever installasjon av Quicktime.

Se presentasjoner av andre programmer
I tillegg til videopresentasjonene har Apple også laget nettsider som gjennomgår andre programmer i Ilife pakken, som Garage Band, Idvd og Iweb.

Alle disse finner du her.

Kilde: Tuaw.com.Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen