Slik dreper du din egen mobildekning

Enhver person med et noenlunde oppvakt sinn vil kanskje undres hvorfor noen vil kjøpe et mobiletui som gjør at mobildekningen forsvinner. Det finnes, det selges, og det kjøpes.

Les mer:

- Hun må ha det
- Strikk en "du vet"
- Nokias ferskeste musikktilbehør

Fornuftig?

Produsentens idé er at du kan legge mobilen inn i en spesiallomme for å drepe signalet ditt. Slik slipper du å bli forstyrret av innkommende anrop, samtidig som du hindrer at farlige personer finner deg ved å triangulere telefonsignalene dine.

Riktignok er det mulig å slå av telefonen for å oppnå samme effekt, men kanskje er du redd for unødvendig slitasje på av-/på-knappen. Kanskje bruker mobilen din en liten evighet på å start opp. Ikke vet vi, men for noen kan det nok virke fornuftig å investere i et slikt etui.

Bagen måler 8,5 x 14 centimeter, noe som bør være nok til å romme selv de største mursteinmobilene på markedet. Om signalblokkfunksjonen er totalt ubrukelig for deg, finnes det også en lomme som ikke blokkerer signaler. Det gjør at du kan bruke etuiet på helt vanlig måte, til å beskytte mot støv og riper. Prisen ligger på 12 dollar , eller cirka 57 kroner, og det er gratis frakt ut året på denne siden

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen