Slik blir Prada 2

Prada-mobilen til LG har vært sammenlignet med både HTC Touch og Apple Iphone. Selvsagt på grunn av sin store trykksensitive skjerm. Den manglet imidlertid flere elementer for å være helt på høyden. Nå ser det imidlertid ut til at disse manglene rettes på.

Nå går det raskere
For LG planlegger en ny versjon av Prada-mobilen, og den skal være betydelig bedre utstyrt enn forgjengeren, skriver svenske Mobil. Der den forrige modellen ikke engang hadde 3G, vil den nye mobilen få støtte for turbo-3G (HSDPA) i hastigheter opp til 7,2 Mbps.

I tillegg skal den også ha støtte for trådløst nett (Wlan) som gjør at telefonen får en langt bedre nettopplevelse enn den forrige modellen.

Fem megapiksler
Prada 2 skal også ha et kamera med oppløsning på hele fem megapiksler, noe som er langt mer enn de to megapikslene som den første versjonen var utstyrt med. Skjermen skal være tre tommer stor og ha en oppløsning på 400 x 240 punkter. Her er den imidlertid helt på linje med forløperen.

Av underholdningselementer vil den ha både en fullstendig MP3-spiller og FM-radio. Telefonen skal også ha et utskyvbart tastatyr, noe som gjør likheten med det kommende flaggskipet til Sony Ericsson slående.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen