Slik blir Prada 2

Foto: Boy Genius
Foto: Boy Genius

I slutten av april ble det kjent at LG og Prada skal fortsette samarbeidet, og kommer med en ny designtelefon. Den neste Prada-telefonen får etter alt å dømme både fulltastatur og tre tommers trykkskjerm, og er dermed siktet inn mot proffbrukerne.

Nå har det oftest veldig pålitelige ryktenettstedet Boy Genius Report kommet opp med den nyeste spesifikasjonslisten for telefonen.

Heftig kameraoppgradering

LG Prada 2 skal ha fått et langt bedre kamera enn forgjengeren. Med fem megapikslers oppløsning, autofokus og blits burde bildene bli gode. Også videofunksjonen har blitt oppgradert, og skal kunne filme video i VGA-kvalitet (640 x 480 bildepunkter).

Mye tyder på at du skal kunne styre en del funksjoner og spill ved å bevege på telefonen, ettersom du finner innebygd bevegelsessensor. Kombinert med den store trykkskjermen kan dette by på både moro og praktiske snarveisfunksjoner, uten at LG har gått ut med noen spesifikke detaljer her.

Teknologimessig er Prada 2 lovende. Med både firebånds GSM-støtte, Wifi, super-3G og Edge, kan du både ringe og koble deg på nett de fleste steder i verden.

Telefonen er ellers ikke noen liten sak, med mål på 10,5 x 5,4 x 1,7 cm. Til å være en telefon med fulltastatur er størrelsen imidlertid langt fra over grensen.

Det er foreløpig uvisst hvilket operativsystem telefonen skal kjøre, og når den kommer til Europa er heller ikke kjent.

Les også test av den første Prada-telefonen >>

(Kilde: The Boy Genius Report)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen