Slik blir Googles egen androidmobil

Kort tid før telefonen skal lanseres offisielt, har nettstedet Engadget fått tak på et eksemplar og gitt en fyldig beskrivelse av hva vi kan vente oss. I korte trekk dreier det seg om en mobiltelefon som er produsertt av HTC, men som skal selges direkte fra Google, og som har Android 2.1 operativsystem.

Kjapp
Testerne hos Engadget beskriver telefonen som raskere enn dagens androidmobiler. Den er tynnere enn iPhone 3GS, men støtter ikke multitouch, slik vi hadde håpet på. HTC Hero er fremdeles eneste androidmobil med multitouch.

En kjapp prosessor og stort arbeidsminne, samt større skjerm med høyere oppløsning enn på tidligere androidmobiler, er blant godbitene. I tillegg har telefonens grensesnitt fått en overhaling. Blant annet er antallet startskjermer utvidet fra tre til fem.

Telefonen har styrekulen vi kjenner fra andre HTC-modeller, og bærer også preg av å være designet av HTC.
Engadget trekker også frem at telefonen har fått noen visuelle forbedringer, blant annet med en del ”levende” bakgrunner. Enkelte av disse reagerer også på berøring. Men Engadget hevder forbedringene i brukergrensesnittet ikke er tilstrekkelig til å matche Apples iPhone og Palms Pre.

For den som vil se flere bilder og video av den nye Google-mobilen finnes det mye å kose seg med på Engadgets CES 2010-sider.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen