Slik blir Google TV

Annonsør­innhold
Les hele saken »


Google har snakket en stund om det nye TV-konseptet, men har nå lagt ut en ny nettside som presenterer den kommende Google TV, det vil si en ny Chrome-basert plattform for nettbasert TV.

Søkegiganten har allerede fått med seg en rekke partnere som innebærer at Google TV skal kunne levere innhold til den nye plattformen, men dette er i først omgang rettet mot amerikanske brukere. Det er aktører som TBS, TNT, CNN, Cartoon Network, Adult Swim, CNBC, HBO, NBA, The New York Times, USA Today, Pandora, Napster, Twitter, Blip.TV, Vevo, Amazon Video on Demand, Youtube og Netflix. I den forbindelse har flere av TV-selskapene utviklet applikasjoner som er tilrettelagt for konseptet, eksempelvis CNBC RealTime og NBA Game Time.

Det skal etter planen i løpet av oktober lanseres produkter som er tilrettelagt for Google TV. Dette er produkter som Logitech Revue og Sony Internet TV.Som tidligere nevnt vil Google TV i første omgang bli rettet mot brukere i USA. Tjenesten vil trolig være klar for Norge og resten av verden i løpet av neste år, men grunnet rettighetsavklaringer er det uklart om Google TV får levere samme innhold i Norge som i USA.

(Kilder: Betanews, Google, Digi.no)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen