Slik beskytter Samsung seg mot Apple

Slik beskytter Samsung seg mot Apple

Bruker vitser og nettbrett-konsept fra 1994 i Galaxy Tab-rettssaken

Samsung slår tilbake mot Apple i deres pågående krangel i om salget av Galaxy Tab 10.1. Selv om Apple fikk medhold fra en domstol i Tyskland til å stoppe all salg av Samsung Galaxy Tab 10.1 i hele EU, får nettbrettet fortsatt bli solgt i Nederland.

Det tok ikke lang tid før Apple prøvde seg der også, men denne gangen var Samsung klare.

Latterliggjør Apple

Samsung har nemlig beskyttet seg mot Apples påstander i rettssalen i Nederland, og i samme slengen saksøkt Apple for en rekke patentbrudd som omhandler Samsungs 3G-patenter. For øyeblikket betyr dette at Samsung Galaxy Tab 10.1 vil bli solgt fram til i 13. oktober, før en ny vurdering skal tas.

Ifølge journalister i salen skal Samsungs advokater kommet med vitser som at «ifølge Apples standarder er alle digitale fotorammer en iPad» og at «Apple vil stoppe alt som er tynt». I tillegg hadde de vist fram over 20 konseptideer før iPadens lansering som lignet på Apples patent, blant annet en konseptvideo fra 1994, som viser et lesebrett designet for å lese aviser på:

Også i Korea

Selv om Samsung vant denne kampen er krigen langt fra over. En lignende sak er holder nemlig på i Korea, hvor Samsung skal ha brukt de samme taktikkene som i Nederland mot Apple. De viste imidlertid opp annet materiale, nemlig bilder av LG Prada, som et eksempel på at Apple ikke var først med svarte rammer.

Nå gjenstår det bare å se hva dommerne bestemmer, og hvordan det endelige utfallet blir. Skulle Apple få medhold kan de holde Samsung Galaxy Tab 10.1 borte fra markedet i hele 25 år.

(Kilde: Phone Arena)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen