(Bilde: Roxanne Ready / Flickr)

Slik skaffer du Xbox One før tiden

Du kan kjøpe den nye konsollen allerede nå.

Microsofts nye spillkonsoll, Xbox One, ble lansert i en rekke land den 22. november. Norge var dessverre ikke én av de heldige utvalgte, men det betyr ikke at du må vente til neste år for å begynne å spille de ferskeste Xbox One-spillene – du kan nemlig skaffe deg konsollen allerede nå.

Xbox One er nemlig lansert i enkelte europeiske land, og dette innebærer at spillmaskinen har samme regionskode som Skandinavia – og følgelig Norge.

Du kan dermed bestille konsollen fra et av de aktuelle landene i Europa, og de europeiske landene som selger Xbox One er:

  • Irland
  • Italia
  • Frankrike
  • Spania
  • Storbritannia
  • Tyskland
  • Østerrike

Flere ting å tenke på

Det er imidlertid enkelte ting du må være oppmerksom på ved kjøp av Xbox One fra utlandet. Når du setter opp maskinen, er det kun mulig å velge språk fra et av landene konsollen er til salgs i. Når konsollen kommer til Norge, vil det likevel være mulig å endre språket til norsk.

Noe av innholdet kan ha restriksjoner på rettigheter. Spill vil være tilgjengelig, mens video og musikk kan være låst inntil videre. Vil du kjøpe innhold, må bankkortet ditt dessuten passe landet som konsollen er satt opp til.

Til slutt er servicen bundet til landet du kjøpte Xbox One i, slik at du eventuelt må sende konsollen over landegrensene hvis det skulle være behov for reparasjon.

Anmelderne liker Microsofts nye konsoll:
Les dommen av Xbox One »

(Kilde: Computerworld DK)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen