Traileren starter med en hyggelig låvedans, hvor Ellie danser med partneren sin Dina.
Traileren starter med en hyggelig låvedans, hvor Ellie danser med partneren sin Dina. (Foto: Skjermdump, Naughty Dog)

Slik ser The Last of Us 2 ut

Se den 12 minutter lange videoen fra spillet.

Vi har visst at spillselskapet Naughty Dog har jobbet med en oppfølger til det kritikerroste spillet Last of Us siden 2016, og nå har vi endelig fått en nærmere titt på spillet. 

På E3-messen i California kunne selskapet i natt norsk tid vise frem hele 12 minutter fra The Last of Us 2, med både videosekvenser og faktisk spillgrafikk.

Førsteinntrykket til den samlede spillpressen ser ut til å være nesten utelukkende positivt, selv om det fortsatt ikke er sagt et eneste ord om når lanseringen faktisk vil finne sted. 

Oppgradert grafikk

Det vi vet er at spillet denne gangen bruker en ny og oppgradert versjon av Naughty Dogs spillmotor. The Last of Us til PlayStation 3 så allerede fantastisk ut, og klippene fra The Last of Us 2, som kommer eksklusivt til PlayStation 4, ser utrolig imponerende ut. 

Grafikken imponerer. Foto: Skjermdump, Naughty Dog

Regissør Neil Druckmann skriver på Sonys blogg at de har utviklet nye kampsystemer, nye måter å snike seg rundt på, og kontroller som vil gjøre at du både kan sloss og bevege deg på en langt mer sømløs måte enn tidligere. Områdene du utforsker i dette spillet vil også være større enn forgjengeren, og de har hatt et større fokus på den vertikale delen av kartene. Så du kan nok forvente deg litt utforsking fra tretopper, og ikke bare på bakken. 

Under kan du se klippet fra spillet, hvor du får et etterlengtet gjensyn med Ellie: 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen