Den nye iPad mini på toppen, den gamle under. (Bilde: Unboxtherapy)

– Slik ser nye iPad mini ut

Se videoen av det som angivelig er Apples mini-oppfølger.

I går kunne Youtube-brukeren UnboxTherapy stolt vise frem en video av det som så ut som en ny iPad. I dag slapp han en ny video, denne gangen av det han hevder er den kommende versjonen av iPad mini.

Nesten identisk som før

I motsetning til den nye versjonen av iPad, ser det ikke ut som det er gjort så mye med størrelsen til iPad mini. Tykkelse, bredde og høyde er den samme som dagens versjon, og baksiden er også nesten identisk.

Det eneste som gjør at den skiller seg ut er Apple-logoen på baksiden, som i stedet for å være et hull dekket av skinnende plast, nå er et polert område på aluminiumbakplaten. 

Ny skjerm?

Dermed ser det ikke ut som vi kan forvente noen store endringer på utsiden av den kommende iPad mini-oppgraderingen. Mange krysser imidlertid fingrene for at innsiden vil få en skikkelig oppgradering, i form av en "retina"-skjerm.

Blant annet har Wall Street Journal rapportert at iPad mini vil få retina-skjerm i år, noe som vil øke kvaliteten på skjermen betraktelig.  

Imponerende tynn iPad

Det er også verdt å merke seg i videoen under hvor tynn den neste iPaden ser ut til bli, ettersom den har omtrent den samme tykkelsen som iPad mini. Annet enn at den er bredere og høyere, ser de to nettbrettene nesten identiske ut. De har fått samme avrundede kanter, samme volumknapper og til og med høyttalerne er plasser likt. 

Se selv i videoen under:  

Fikk du med deg gårsdagens avsløring?
Dette kan være Apples nye iPad »

(Kilde: Apple Insider)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen