(Bilde: Evleaks)

Slik ser menyene ut på Nokias første "phablet"

Bilde av operativsystemet i 1080p er lekket på nett.

Nokia planlegger som kjent en kjempemobil, og da må oppløsningen stå i stil. Den seks tommer store brettmobilen «Bandit» skal således støtte operativsystemet Windows Phone 8 i 1080p, og nå har det første skjermbildet lekket.

Det er mesterlekkerne i Evleaks som står bak lekkasjen, hvor vi kan se det oppdaterte grensesnittet som Microsoft fremdeles jobber med.

Mer plass

På bildet nedenfor kan man se en ekstra kolonne til høyre, samt plass til flere rader med festede apper. Det er altså ingen bakoversveisoverraskelser i vente med Full HD-versjonen av Windows Phone 8, men The Verge påpeker at det fort kan føre til mer rot på startskjermen.

Om man ønsker rot eller ikke blir opp til hver enkelt bruker å avgjøre, og de kan fremdeles velge mellom små, mellomstore og store fliser i designen. På Windows 8.1 kommer det ekstra brede fliser i tillegg, men denne endringen ser ikke ut til å være med på mobilversjonen.

Som nevnt innledningsvis er det forventet at Nokia lanserer en sekstommers brettmobil i løpet av de kommende ukene. Den 26. september arrangerer selskapet en pressekonferanse i New York, og her er det ventet at Nokia-nettbrettet med Windows RT gjør sin entré.

Det blir mer baluba framover:
Microsoft kjøper Nokia »

Foto: Evleaks

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen