(Bilde: iFixit)

Slik ser innmaten til Nexus 5 ut

Nå har også Googles toppmodell blitt revet opp.

Duppedittfantastene hos iFixit har slått til igjen. I forrige uke rev de iPad i filler, og nå har Google og LGs nye flaggskip, Nexus 5, fått samme behandling.

Hvis du har vært nysgjerrig på hva som virkelig befinner seg innenfor omslaget til telefonen, men ikke ønsker å plukke ditt eget eksemplar fra hverandre, er altså iFixit stedet for deg.

Nettstedet viser i tillegg hvor lett eller vanskelig det er å reparere en tingest på egen hånd, og her scorer Nexus 5 veldig godt med 8/10. Dette er mye takket være bruken av standardskruer og plastklips, framfor lim.

Google-lommebok

Ars Technica biter seg merke i hvilke bestanddeler som befinner seg under panseret til Nexus 5. NFC-kontrolleren BCM20793M er blant annet på plass, og denne gjør Googles betalingstjeneste Google Wallet tilgjengelig uansett hva operatører ønsker.

Nexus 5 har ellers modem og mottaker for LTE (4G), og har maskinvare som faktisk kan dra nytte av dem. Dette betyr at telefonen i praksis støtter svært raske overføringshastigheter på mobildata – opptil 150 Mb per sekund.

Se flere bilder og den komplette gjennomgangen av Nexus 5 på iFixit.com.

Googles nye topptelefon får skryt, men ikke for alt:
Les dommen av Nexus 5 »

(Kilder: iFixit via Ars Technica)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen