HTC 10 kommer visstnok i en sort utgave, som man kan se på dette nylig lekkede bildet.
HTC 10 kommer visstnok i en sort utgave, som man kan se på dette nylig lekkede bildet. (Bilde: TaoBao)

Slik ser HTCs neste toppmodell ut

Nye, lekkede bilder av HTC 10 viser blant annet en lekker, svart modell.

Det har lekket ut informasjon om HTCs neste flaggskip-mobil One M10, eller bare HTC 10 som den også blir omtalt som, i ganske lang tid. Vi har også sett lekkede bilder av mobilen, men ikke så mange som tydelig viser hvordan telefonen blir seende ut «i virkeligheten». Det har vi fått nå.

Som blant andre 9to5google melder dukket det nylig opp et knippe bilder av HTC 10 på det kinesiske nettstedet Taobao, hvor vi får se toppmodellen fra flere ulike vinkler.

Kommer tilsynelatende i sort utgave

Det er verdt å merke seg at et av bildene viser det som tilsynelatende er en sort utgave av mobilen, som vi hittil ikke har sett noe til. Ellers inneholder bildene den samme sølvfargede varianten vi også tidligere har fått glimt av.

Som tidligere indikert er det tydelig at mobilen får en bred skråkant rundt hele baksiden, og utover dette blir baksiden for øvrig relativt lik forgjengeren M9. Dessverre viser ingen av de nye bildene forsiden av mobilen, men det er kjent fra før at HTC har fjernet det sorte feltet med HTC-logoen fra fronten.

Flere av de lekkede bildene som dukket opp på TaoBao nylig.
Flere av de lekkede bildene som dukket opp på TaoBao nylig. Foto: TaoBao

God maskinvare

Når det gjelder de tekniske spesifikasjonene til HTC 10 indikerte lekkasjen tidligere denne måneden at mobilen får en Snapdragon 820-prosessor, 4 GB minne og en 5,15-tommers skjerm med QHD-oppløsning på 2560 x 1440 piksler. Mobilen kommer også med USB Type C-standarden. 

Tidligere har det også kommet frem at mobilen får et godt kamera med en Sony IMX377-bildebrikke på 12 megapiksler, laserbasert fokus, autofokus basert på fasedeteksjon, samt optisk bildestabilisator.

Vi trenger heldigvis ikke å vente mye lenger på den offisielle kunngjøringen av HTC 10: Den skal skje på et Internett-arrangement om kort tid »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen