(Bilde: Martin Hajek)

Slik ser en Mac Pro i glass ut

Konseptbildet som får deg til å sikle.

For nesten en måned siden avslørte Apple at de jobbet med en splitter ny Mac Pro. Som om det ikke var nok med imponerende innmat, valgte Apple også å gjøre utformingen av selve maskinen unik. Den nye aluminiumsbelagte Mac Pro er nemlig sylinderformet, og har en unik viftekonstruksjon i midten som skal holde komponentene gode og kalde. Alle er imidlertid ikke like begeistrede for den nye designen, og sier den ligner mer på en søppelbøtte.

For å gjøre maskinen enda mer ekslusiv tok konseptdesigneren Martin Hajek ansvar og lagde et par konseptbilder av en Mac Pro i glass. 

Vil ikke fungere

Foto: Martin Hajek

Resultatet er unektelig lekkert, selv om det antageligvis aldri vil bli realisert. I tillegg til at datakomponenter har en utrolig evne til å samle til seg alt av støv, vil glasset antageligvis også fungere som en ypperlig måte å holde varmen igjen i kabinettet, noe som selvfølgelig ikke er ønskelig. 

Ser vi imidlertid bort fra tingene som tilsier at denne designen aldri blir realisert er det morsomt konsept, eller hva synes du? 

Klarer du å se forskjellen?
Én av disse er en Mac Pro, den andre er en søppelbøtte »

(Kilde: Martin Hajek via Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen