Slik ser det ut når bilistene går berserk i GTA 5

Spesiell mod fjerner alle hemninger.

GTA 5 ble hyllet av spillanmeldere over hele verden da det kom i fjor høst. Søsternettstedet vårt Gamer.no kalte det spillseriens desidert beste innslag, og pekte blant annet på at kjøringen i spillet hadde fått en solid fysikk-overhaling. 

Men, hva skjer hvis man snur den gode fysikkmotoren på hodet? Tydeligvis komplett reinspikka kaos, skal vi tro videoen under. 

Tukler med naturlovene

Modifikasjonen som står bak moroa kalles rett og slett GTA 5 Carmageddon, og får alle bilistene til å tilsynelatende gå fullstendig amok. Modifikasjonen endrer nemlig en del fysiske lover i spillet, og reverserer friksjonen til alle bildekk. Dette får bilene til å akselerere hver gang dekkene er nær bakken, i stedet for å bremse. 

Resultatet er ren og skjær underholdning: 

Modifikasjonen kan lastes ned fra modifikasjonsforumet Mod DB, for deg som vil prøve en litt mer utfordrende versjon av GTA 5.

Dette er imidlertid ikke noe du kan gjøre på vanlige versjoner av konsollen din. Du er nødt til å åpne den opp for modifisert innhold, noe som ikke er helt i tråd med retningslinjene til Sony. Dermed er dette noe du må gjøre på eget ansvar.

Det var ingen tvil om hvilket spill som var størst i fjor: 
GTA 5 slo syv verdensrekorder » 

(Kilde: Kotaku)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen