(Bilde: Rovio)

Slik ser Angry Birds-rollespillet ut

Mobilspillet har fått sin første trailer.

Det finske mobilselskapet Rovio vet hvordan de melker et produkt. Etter lanseringen av Angry Birds for fem år siden har vi sett fuglene i alle slags mulige drakter, hvor det siste var i det pengesultne spillet Angry Birds Go. 

Den neste varianten av Angry Birds vil hete Angry Birds Epic, og skal etter sigende gjøre en morsom og spennende vri på den klassiske turbaserte rollespillsjangeren. 

I dag dukket den første traileren til spillet opp, hvor vi får se litt nærmere på hvordan spillet både vil se ut, og hvordan det blir å spille. 

Klassisk rollespill

Angry Birds Epic skal være gratis å spille, men vil trolig by på en del kjøp-i-app-tilbud, slik Angry Birds Go var overlesset med. Ifølge The Verge vil spillet by på klassiske rollespillelementer som samling av utstyr, erfaringspoeng og nivåer, og ut ifra traileren ser det ut som de har brukt samme type turbaserte spillgang som Final Fantasy og andre klassiske rollespill.

Epic blir sluppet allerede i dag i Australia, Canada og New Zealand, men vil bli lansert i resten av verden innen kort tid.

Kunne du tenkt deg å spille et rollespill fylt av sinte fugler? Diskuter gjerne i kommentarfeltet nedenfor!

Nytt mobilspill klatrer på listene:
Vi prøvde Smash Hit til Android og iPhone »

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen