Slik selger du din eldgamle Opel
Teknofil
(Bilde: Skjermdump, YouTube)

Slik selger du din eldgamle Opel

Du bør få napp med en reklamefilm som dette.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Hver gang du legger ut en bruktannonse på nettet vet du at du automatisk havner i konkurranse med hundrevis av andre selgere. Enten prøver de å selge samme produkt, eller kanskje noe bedre, og prisene blir presset lenger og lenger nedover. 

Så, hva gjør du hvis du har en skikkelig sliten bil fra 1999 du vil selge, og et bruktmarked stappfullt av andre bedre og nyere biler? Hvis du er David Johns fra Australia lager du en heftig promofilm for bilen din, som viser hvor heftig den er. 

Stort budsjett

Videoen du ser under er som tatt rett ut fra Fast and the Furious-filmene, med lekker belysning og kameraføring. Forskjellen er at de lekre og dyre bilene fra filmene er byttet ut med en sliten 99-modell av den australske bilen Holden Barina (Australias svar på Opel).  

Videoen løfter frem ting som matchende seter, AM/FM-radio og kassettspiller som høydepunktene, og oppfordrer alle som er interessert i å kjøpe den å kontakte Johns via Twitter med emneknaggen #BuyMyBarina. 

Johns jobber til vanlig i det australske reklamebyrået Chimney, og fikk hjelp av kollegaene sine til å lage den påkostede videoen. Ifølge ham selv har prosjektet kostet flere tusen dollar. 

– Hvorfor gadd jeg å bruke 8000 dollar på en bil verdt mellom 1000 og 2000 dollar? Vel, fordi jeg hadde tid og ville vise hva jeg kunne klare, forteller Johns til news.com.au.

Sjekk reklamevideoen hans her:

 

Ikke bare i Australia...

Selv om vi elsker reklamefilmen til Johns, må vi nevne at han ikke er den første til å gjøre noe som dette. Senest i mai publiserte YouTube-brukeren PonyHans fra Sverige en enda morsommere reklamevideo for sin Volvo, i håp om å finne en kjøper på nettet: 

 
 

Kanskje han aldri burde ha solgt bilen sin: 
Se hvordan de forvandlet en gammel Volvo til en Lamborghini »

(Kilde: Mashable)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen