Slik reagerer dagens unge når de får en Game Boy
Teknofil
(Bilde: Skjermdump)

Slik reagerer dagens unge når de får en Game Boy

– Jeg synes synd på de som levde før i tiden.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Vokste du opp på 80- og 90-tallet, så har du helt sikkert mange gode minner fra de første Nintendo-konsollene på markedet. Som Nintendos Game Boy – den håndholdte konsollen som solgte over 118 millioner eksemplarer.

Ser man på maskinen med moderne øyne, så er den ikke veldig avansert og grafikken er relativt enkel. Dessuten er man nødt til å putte en kassett i maskinen hver gang man vil bytte spill, og man kan ikke laste ned «apps» til den ved et par fingertrykk på skjermen.

Og det er nettopp slike reaksjoner som skapes når dagens unge får servert en Game Boy i hendene. Mens enkelte lurer på hvorfor det ikke er noen applikasjoner der, så tror andre at det er et iPhone-deksel.

En av ungene går til og med så langt at han sier at han synes synd på de som levde før i tiden. Se syv minutter med Game Boy-reaksjoner her, men vi advarer mot sterke scener for deg som er stor tilhenger av maskinen:

 

Selv om Game Boy-en ble solgt i ganske mange eksemplarer, så er det fem ganger så mange som har lastet ned det «moderne» spillet Candy Crush Saga. Og det kan nok virke som dagens unge foretrekker spill à la sistnevnte.

Vil du oppleve de klassiske spillkonsollene om igjen?
Sjekk ut spillkonsollen som samler retro-konsollene i ett »

(Kilde: TechSpot)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen