(Bilde: Microsoft)

Slik kunne Xbox One sett ut

Microsoft letter på sløret.

Nå for tiden arrangerer Microsoft konferansen Worldwide Partner Conference 2013. Hit har de invitert samarbeidspartnere og utviklere for å høre på deres tanker og visjoner om Windows, Xbox og andre Microsoft-produkter.

Under en presentasjon i går fortalte Xbox' kreative sjef, Carl Ledbetter, om utviklingen av den kommende konsollen, og hva Microsoft hadde i tankene da maskinen ble designet.

Form og funksjon

Den endelige designen.
Den endelige designen.Foto: Microsoft

Ledbetter siterte den kjente arkitekten Frank Lloyd Wright og framhevet at Xbox One skulle være en sammensmeltning av både form og funksjon – og ikke at det ene skulle komme foran det andre.

Designteamet telte nesten tretti stykker, og gikk gjennom utallige designforslag til den nye boksen. I tillegg måtte håndkontrollen gå gjennom 200 ulike prototyper før den endelige utgaven ble fastslått.

Designen på den ferdige Xbox One har følgelig blitt både enkel og funksjonell, men som alltid er meningene delte. Hva er din mening om utseendet til Xbox One?

Se videoen der Microsoft legger fram konsepttegninger og designforslag på digitalwpc.com. Den aktuelle delen begynner etter 13 minutter.

Microsoft tar grep:
Microsoft vil gjøre livet surt for sinte spillere »

(Kilde: Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen