Slik ser angivelig Samsungs smartklokke ut, basert på lekkede patenttegninger.
Teknofil
Slik ser angivelig Samsungs smartklokke ut, basert på lekkede patenttegninger. (Bilde: CNET)

Slik kan Samsungs smartklokke se ut

Sjekk ut det lekre konseptbildet basert på patenttegninger.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Selskaper som Samsung, Apple og Google driver angivelig med å utvikle armbåndsur som skal kunne snakke direkte med telefonen din, men foreløpig glimrer det med sitt fravær på mobilmarkedet. 

Nå har imidlertid en konseptartist tatt saken i egne hender, og laget et bilde basert på patantsøknader fra Samsung som omhandler det myteomspunnede Gear-navnet.

Viser varsler fra mobilen

Ifølge rykter vil klokken kjøre en nedstrippet versjon av Android, og viser varsler, meldinger og annen informasjon du trenger fra telefonen din. På konsepttegningen har klokken fått en kurvet skjerm som skal bue seg rundt håndleddet ditt, festet med et tradisjonelt armbånd. Selve båndet skal kunne byttes ut med andre bånd i ulike farger. 

Samsung Gear, eller hva smartklokken til slutt vil hete, ryktes å slippes på samme tidspunkt som Galaxy Note, altså den 4. september

Tynt utvalg i dag

Selv om mange store mobilprodusenter angivelig jobber med å lage smartklokker, er det foreløpig ikke mange å velge imellom på markedet. Ukjente produsenter har laget smartklokker som I'm Watch og Pebble og Sony har laget SmartWatch 2, men foreløpig er det ingenting som har tatt markedet med storm. For at det skal skje må det nok en gigant til, i form av enten Samsung eller Apple.

Det kan ta en stund før vi ser en iWatch fra Apple:
iWatch kommer neppe i år »

(Kilde: Cnet)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen