Slik kan neste Windows bli
Teknofil
(Bilde: technofou / YouTube)

Slik kan neste Windows bli

20-åring har konsept som bringer tilbake startmenyen.

Nylig ble det kjent at startmenyen kan vende tilbake i Windows 8.2. Nå viser det seg at en flittig 20-åring har tenkt i samme baner de siste månedene, og han har lansert sitt eget konsept om hvordan en framtidig utgave av Windows kan framstå.

Designeren Jay Machalani var frustrert over manglene i Windows 8 og det som kan være en forvirrende blanding mellom Modern UI og tradisjonelt skrivebord. Derfor har han mekket på egne ideer, og resultatet er blant annet at startmenyen dukker opp igjen, at apper kan kjøre i «flytende» modus på skrivebordet og at en renere Windows 8-design har kommet på plass.

En bedre sammensmelting

Machalanis startmeny bringer startskjermen og deler av den klassiske menyen sammen. Menyen er lagd for å være fleksibel i størrelse, og inneholder både levende fliser, søkefelt, rask tilgang til innstillinger og en oversikt over nylig brukte og festede programmer.

På denne måten behøver man ikke å forflytte seg over til et helt annet miljø hvis man vil oppleve startskjermen, eller omvendt. Den samme, sømløse følelsen blir videre forsterket av at apper kan kjøre i begge miljøer, og at utseendet på ikoner, tekst og så videre er mer konsistent.

Se de stilige konseptbildene av «Windows 8.2» på bloggen til Jay Machalani.

Nye takter:
Windows Phone kan bli gratis »

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen