Slik kan iOS 7 se ut
Teknofil
(Bilde: Alex Iv)

Slik kan iOS 7 se ut

Her er 8 spennende forslag til iPhones neste grensesnitt.

Det er liten tvil om at Apple kommer til å vise frem den neste utgaven av deres mobiloperativsystem, iOS 7 i morgen. Det vi ikke er like sikre på er hvordan operativsystemet kommer til å se ut.

Ryktene sier det vil være flatere og enklere, og vi har sett et angivelig lekket bilde av iOS 7, men om noe av dette stemmer vet ikke før Jony Ive kommer på scenen på WWDC og avslører det nye produktet. 

I mellomtiden kan du se på bildeserien under, hvor vi åtte ulike designere har laget sin vri på operativsystemet. 

Apple har angivelig mye spennende å by på neste uke: 

(Kilde: Gizmodo)

Her har designeren virkelig tenkt nytt. I stedet for fire applikasjoner ved siden av hverandre går han for et rutenett på 3 x 4, med store, flate ikoner. (Bilde: Dámaso Benítez)
Her ser vi bare låsskjermen, men det sier likevel mye om designideen som ligger bak. 3D-effekter, metall-lignende materiale er fjernet, og det eneste som igjen er rene, enkle linjer. (Bilde: Kyle Adams )
Her har designeren tatt for seg grensesnittet for å bytte mellom applikasjoner, og ser for seg en modus hvor du får opp bildet over hele skjermen. (Bilde: Jesse Head)
Denne designen skiller seg ikke stort fra dagens design, annet enn at ikonene har fått et litt annet utseende, i tillegg til at ingen av ikonene skinner lenger. (Bilde: Alex Iv)
Her har vi nok en designer som har fjernet 3D-effekten til boblene, og fjernet "glossy"-effekten. (Bilde: Pieter Goris)
Hele startskjermen får raskt et annet inntrykk når dybdeffekten Apple har vært så glad i tidligere forsvinner. (Bilde: Anton Kovalev)
Her har nok en artist gått for rutenettet med 3 x 4 applikasjoner, men her er ikonene større, mer kantete, og rett og slett litt nærmere Windows Phone i uttrykket. (Bilde: John Menard)
Litt mer minimalistiske ikoner, selv om dybdefølelsen er beholdt. En fin mellomting, kanskje? (Bilde: Manu Gamero)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen