Slik kan du sende GIF-meldinger med iPhone
Teknofil

Slik kan du sende GIF-meldinger med iPhone

Kjempeenkelt triks gjør meldingene morsommere.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Apple skryter av hvordan deres iMessage-tjeneste lar deg sende bilder og tekstmeldinger for en slikk og ingenting. Det de egentlig bør skryte av er at du faktisk kan sende bildeanimasjoner, bedre kjent på nettet som GIF-er, som spilles av direkte i meldingen. Det oppdaget en skribent hos Nöjesguiden, og slik får du det til.

Trikset trenger verken et tredjepartsprogram eller mye tid, men forutsetter at du sender en melding via iMessage til Apple, og ikke en vanlig SMS-melding. Dette begrenser naturlig nok trikset til meldinger mellom iPhonen din og andre eple-dingser. 

Steg 1: Finn en GIF

Det finnes drøssevis av nettsteder med GIF-er. Vi har blant annet skrevet om nettstedet GIFGIF som sorterer bilder etter hvilken følelse de representerer best. Google kan også finne GIF-er for deg med et enkelt triks.

Steg 2: Kopier GIF-en

Her kommer det vanskeligste steget, og det er ikke veldig vanskelig. For at trikset skal fungere må du kopiere selve GIF-en du vil ha inn i meldingen, og ikke nettadressen til bildet. Du kommer ofte til dette ved å enten åpne opp bildet i et separat nettleservindu på telefonen din, eller ved å bare høyreklikke og kopiere, hvis du er heldig. 

Du vil ikke at det skal se ut slik: 

Men som dette: 

Steg 3: Send

Så lenge du ser et bilde i tekstfeltet på telefonen og ikke en nettadresse til bildet, er alt gjort. Send meldingen, og kos deg. 

Får du ikke nok av GIF-er? 
Slik deler du GIF-er på Facebook! 

(Kilde: Nöjesguiden)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen