Det er ingen tvil om at Apple er glade i app-radene sine. (Bilde: iKurac)

Slik har iPhones hjemskjerm utviklet seg

Mye har skjedd på seks år. Eller?

Apple lanserte iPhone i 2007 til stående ovasjoner. Dette var framtiden, uttalte Steve Jobs, og sa de lå fem år foran alle konkurrentene sine.

Nå, omtrent seks år senere, har mye skjedd. Apple kjemper fortsatt videre, men har møtt stadig sterkere motstand fra ulike hold. Produsenter som Samsung, HTC, LG og Sony har alle omfavnet Android-plattformen, mens Apple fortsetter å utvikle sitt hjemmesnekrede operativsystem iOS. 

Jevn utvikling

Så, hvor mye er det som egentlig har skjedd? Reddit-brukeren iKurac lagde et fint sammenligningsbilde som viser utviklingen av hjemskjermen til iPhone fra 2007 og fram til i dag. Det skal ikke et geni til for å se at det er først den siste tiden Apple har våget å endre utseendet på menyene sine, og ikke før i år at de virkelig har prøvd å innovere designen. 

Hvilken endring i iOS husker du best? Var det muligheten til å klipp-og-lim-funksjonen og MMS-støtten i iOS 3? Var det multitasking-menyen i iOS 4? Hva med Twitter-integrasjonen i iOS 5? Del gjerne med deg i kommentarfeltet nedenfor. 

Nye iOS 7 ser litt rart ut, men vi vet hvorfor: 
Derfor ser ikonene i iOS 7 så rare ut »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen