(Bilde: Facebook)

Se livet ditt på Facebook, oppsummert på ett minutt

Her kan du prøve selv.

I dag er det 10 år siden Facebook åpnet dørene. Det som startet som et lite samlested for universitetsstudenter i USA, har i dag vokst til å bli et sosialt nettverk som innvolverer flere hundrevis av millioner mennesker over hele kloden. 

For å feire 10 årsdagen har Facebook laget en tjeneste som oppsummerer din tid på Facebook med en personlig videomontasje av dine beste Facebook-øyeblikk.

Oppsummerer Facebook-livet ditt 

Tjenesten heter «Look Back», og består av rundt 15 av dine mest likte bilder, statusoppdateringer og hendelser i livet ditt, akkompagnert av stemningsfull musikk. 

Undertegnede har tydeligvis vært medlem på Facebook i syv år, og tjenesten klarte å trekke frem bilder og oppdateringer helt fra den spede begynnelsen i 2007, og fram til nye hendelser fra i år. Det var både koselig og skremmende å se hvor mye som faktisk ligger der ute på nettet, og kan nok være en vekker for mange som kanskje har delt litt for mye. 

Prøv tjenesten selv på Facebook.com/lookback, hvor du får din helt egen video.

Du kan også ta en titt på Facebooks introduksjonsvideo til tjenesten under, som gir et eksempel på hvordan en video kan se ut: 

Er du en Facebook-amatør? 
Her er 10 ting du ikke gjør på Facebook »

(Kilde: The Verge)

Kommentarer (4)

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen