GUIDE: Slik fikser du valentinsdagen
Guide

Slik fikser du valentinsdagen

Her er 10 teknofile tips som gjør dama blid.

6. Spill

La kjærligheten blomstre i samarbeidsspill som  Starcraft 2.
La kjærligheten blomstre i samarbeidsspill som Starcraft 2.Foto: Blizzard

Det er lite som sier "jeg elsker deg" mer enn å indirekte oppfordre kjæresten til å tilbringe mangfoldige timer foran PC- eller TV-skjermen travelt opptatt i en eller annen spillverden. Alternativt kan du se det som en mulighet til å kjøpe deg litt fri selv, eller – hvis vi snakker om et spill med flerspillerdel – en investering i litt felles kvalitetsnerdetid.

Spill trenger heller ikke koste all verden om du går for litt eldre klassikere eller brukte spill, og dessuten har digitale distributører som for eksempel Steam og Gamefly ofte et eller annet på tilbud.

7. Smarte pinner

En USB minnepinne kan brukes til mye rart og finnes i mange former og farger. En kombinert minnepinne og smykke er for eksempel noe som burde være perfekt for din utkårede nerdinne.

8. Ekstrapris

Om du er en av dem som har mer penger enn romantisk sans vet du kanskje at det er fullt mulig å kjøpe seg ut av det meste – inkludert det å bruke dagevis på å finne den perfekte gaven. Om en iPod til godt over fem hundre tusen eller en Nintendo Wii til 2,8 millioner høres litt vel drøyt ut kan jo kanskje en bærbar PC friste, og da vil selvsagt visse modeller fenge bedre enn andre. Hva med en slank og lekker Ultrabook?

9. En helaften

Valentinskort og gaver er en ting, men det viktigste er kanskje likevel å gi av seg selv - inviter gjerne derfor din utkårede på en helaften. Det trenger ikke være så komplisert – litt mat, en quiz (geeker elsker quiz-er, og kanskje gaven kan være premien), og avslutt gjerne kvelden med en film.

Plukk noe begge kjønn kan like – vi tør anbefale klassikere som WarGames, Tilbake til Fremtiden (gjerne hele trilogien), Office Space, Det Femte Element eller kjør hele natten med Firefly. For et mer komisk dykk i hollywoodsk nettvrøvl fra Internettets barndom kan dere sjekke ut The Net.

10. Få deg en date

Ingen for deg? Vel, det nytter i det minste ikke sitte alene og sture. Om du ikke er en fest- og danseløve kan du prøve lykken på en (eller flere) av de mange dating- eller chattesidene som finnes. Du finner en grov oversikt blant annet her.

Nå som du har planlagt aktiviteten, har vi også forslag til gaver:

Denne artikkelen har vært publisert tidligere.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen