Slik får du mer ut av GoPro-kameraet ditt
(Bilde: YouTube)

Slik får du mer ut av GoPro-kameraet ditt

Produsenten har nå laget en egen serie med instruksjonsvideoer.

Actionkameraene er ett av få foto-markeder som faktisk er i vekst, og det er nesten bare fantasien setter grenser for hvordan de små kameraene kan utnyttes til å ta både fascinerende og spennende videoer. Den soleklare markedslederen er GoPro.

Selv om du er en ivrig bruker av GoPro-kameraet er det imidlertid ikke sikkert du har full oversikt over samtlige av funksjonene som kameraene har å by på, og i den sammenheng kan jo litt veiledning alltids være på sin plass.

Produsenten slipper instruksjonsserie

Som blant andre DPReview har fått med seg har produsenten av kameraene nå selv lansert en serie instruksjonvideoer som skal hjelpe GoPro-fantastene med å få mest mulig ut av produktet. Serien heter «GoPro Field Guide» og er lastet opp på GoPro Tutorials-kanalen på YouTube.

Serien består av tre deler og går systematisk gjennom flere av de mest sentrale funksjonene til kameraene. Den første delen dreier seg om den såkalte Protune-funksjonen, som brukes til å heve kvaliteten på videoen, men som også gjør at videoen tar opp vesentlig mer plass.

Praktiske tips

Filmen tar også opp de andre funksjonene som låses opp når du aktiverer Protune, og hvordan disse kan utnyttes til å lage bedre videoer.

Den andre videoen i GoPro Field Guide-serien tar for seg oppløsninger, bildefrekvenser og synsfelt, og den siste instruksjonsvideoen inneholder diverse tips for hvordan de ulike funksjonene best benyttes i konkrete situasjoner. Alle tre videoene ser du under.

Nå finnes det til og med GoPro-utstyr for hunder: Lar deg se verden fra et nytt perspektiv »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen