Slik ser UhrArts etterligning ut. Overbevisende nok, iallefall på overflaten.
Teknofil
Slik ser UhrArts etterligning ut. Overbevisende nok, iallefall på overflaten. (Bilde: UhrArt/Shutterstock 123846598/teknofil.no/montasje)

Slik får du Android Wear-klokka til å se ut som Apple Watch

Denne appen etterligner startmenyen på Apple Watch.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Smartklokkene har ennå ikke helt tatt av, slik det lenge har blitt spådd at de ville. Mange mener at Apple Watch vil endre dette, men er virkelig denne klokken så banebrytende sammenlignet med alternativene der ute? Nei, mener gründerne bak selskapet UhrArt, som ifølge Gizmodo nå har lansert sin egen Apple Watch-startskjerm til klokker med Android Wear.

Etablert selskap

UhrArt er allerede etablert innen bransjen, og eier appen WearFaces. Denne appen er den så langt mest brukte appen for personliggjøring av smartklokker med Android Wear. Deres siste prosjekt ser ut til å være født mest ut av ren og skjær humor heller enn seriøs markedsføring; det er en blodkopi av Apples klokke-startskjerm. Og den har navnet PEAR.

Slik ser Apples klokke ut med startskjermen fra Apple selv. UhrArts etterligning er ganske god.
Slik ser Apples klokke ut med startskjermen fra Apple selv. UhrArts etterligning er ganske god.Foto: Apple

Som de selv skriver om startskjermen på sin egen nettside:

«Her har vi altså et stort selskap, la oss kalle det PEAR Industries, som kommer til å lansere et helt utrolig kult produkt i 2015. De forteller alltid om hvor kule og innovative de er. Derfor bestemte jeg meg for at det ville være fint å vise tilhengerne av dette selskapet hvor kule og nyskaende våre produkter kan være ;-) (sic)»

Stikk til Apple

Dette er et aldri så lite stikk til Apple, som stort sett alltid er bittelitt på etterskudd med å integrere nye funksjoner eller trender i produktene sine, men allikevel høster enorm oppmerksomhet for alt de lanserer. Appen kan for øvrig lastes ned her, og fungerer både til runde og firkantede skjermer. Så om du skaffer deg en Moto 360, kan du altså leve ut den runde Apple Watch-opplevelsen mange mente vi skulle få.

På overflaten, vel og merke.

Lurer du på om du skal skaffe deg en smartklokke?
Slik fungerer Android Wear! »

(Kilde: Gizmodo)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen