Slik er Xbox One i bruk

YouTube-bruker lekket video av den kommende konsollen.

Microsoft har vist oss et par sniktittet på det kommende grensesnittet i Xbox One, men det har fortsatt vært mange detaljer som ikke har blitt nevnt. I dag dukket det opp en to minutter lang video på YouTube fra brukeren Jackson Carter, som viser frem flere av de nye funksjonene. 

Smidig grensesnitt

Selv om opptaket er ganske vinglete og uskarpt, ser vi klart at Carter faktisk har en fungerende Xbox One-konsoll. I videoen viser han hvordan det er å klikke seg igjennom de Windows 8-lignende menyene, og hvordan spill fortsetter å kjøre selv om han går ut i menyene. 

I videoen blir det kommentert at programvaren fortsatt er ustabil, og at ting henger seg titt og stadig. Det er imidlertid fortsatt to måneder til Xbox One slippes i USA og de andre 12-lanseringslandene, så Microsoft har fortsatt god tid til å gjøre konsollen stabil. 

Uønsket video

Videoen har allerede blitt tatt ned én gang fra YouTube, men flere kopier har dukket opp i ettertid. Det er fortsatt usikkert hvem som står bak videoen, selv om det er naturlig å anta at en av foreldrene gutten jobber som en Microsoft-utvikler. 

Se videoen under: 

Vi må vente lenge på Microsofts kommende konsoll »
Xbox One utsatt til 2014 i Norge » 

(Kilde: The Verge)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen