(Bilde: Sony)

Slik er Playstation 4 i bruk

Se det nye grensesnittet og hvor lett du laster ned spill.

I sin kommende konsoll Playstation 4 har Sony skrotet det gamle XrossMediaBar-grensesnittet, og byttet det ut med et flunkende nytt system.

Nå er de store ikonene og horisontale menytreet byttet ut med en langt mer Facebook-inspirert oversikt over alt som skjer . Videoer, kommentarer og nye trofeer til vennene dine dukker opp i en strøm nedover forsiden din, og du kan både kommentere og like innhold. 

Fleksibelt system

Det nye grensesnittet består av både tekst og store firkanter servert i tre ulike kolonner. I videoen nedenfor prøver Sony å vise oss hvor fleksibelt systemet er. Vi ser en kar først skrolle seg igjennom nyhetsstrømmen, like en kommentar før han umiddelbart hopper inn i spillet sitt.

Deretter ser han på en video en venn har lagt ut, før han går tilbake til spillet ved å dobbelttrykke på PS-knappen på kontrolleren.

Oppdelte spill

I videoen kan vi også se at når du laster ned spill fra nettet kan du velge om du vil ha enkeltspiller- eller flerspillerdelen av spillet først. På denne måten kan du så raskt som mulig begynne med delen du vil, mens resten lastes ned i bakgrunnen. 

Se resten av videoen nedenfor for enda flere detaljer: 

I går tok Microsoft en helomvending etter massiv brukerkritikk: 
Xbox One får ikke bruktsperre likevel »

(Kilde: Ars Technica

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen