Twitter får en visuell overhaling
(Bilde: Twitter)

Twitter får en visuell overhaling

Se hvordan det nye designet blir.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I likhet med alle andre sosiale medier har også Twitter gjennomgått mange oppgraderinger gjennom årenes løp for å holde appellen oppe. Nå har Twitter kunngjort et nytt lass endringer de håper skal gi tjenesten en ny vitamininnsprøytning.

Denne gangen omfatter endringen hovedsakelig designmessige forbedringer som skal være foretatt på bakgrunn av innspill og tilbakemeldinger fra den store brukerbasen.

En av de mest umiddelbart synlige forandringene er nok at Twitter nå har fått runde profilbilder, som tjenesten mener skal gjøre det lettere å følge med på hva som sies og hvem som sier det.

Foto: Twitter

Sanntidsoppdatering av meldinger

Ellers har noen av ikonene blitt mer «intuitive», som blant annet innebærer at svarknappen, som hittil har bestått av en pil, er blitt byttet ut med snakkeboble. Ifølge Twitter er det mange som har feiltolket pilen som en knapp som enten tar deg tilbake til en tidligere side eller brukes til å slette meldinger.

Bilde: Twitter

En annen vesentlig endring er at Twitter-meldinger nå oppdateres umiddelbart med både svar, «retweets» og «liker»-tallet, slik at samtalene utfolder seg i sanntid. Denne funksjonen gjelder dog kun for appene, og ikke for twitter.com-plattformen.

 Ellers innebærer den nye oppdateringen at iOS-versjonen nå har fått en ny sidemeny som gir deg alle innstillingene på samme sted, slik at det blir færre faner nederst i appen. Dette ble innført til Android-appen i fjor, og på bakgrunn av positive tilbakemeldinger har den altså nå kommet til iOS også.

Alle endringene finner du på den offisielle Twitter-bloggen.

Det kom nylig en ny lettversjon av Twitter som er billigere å bruke »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen