TV-bildet er rikt på detaljer, selv på svært kort avstand. Dette bildet er derimot svært uskarpt. (Bilde: Rolf B. Wegner, Hardware.no)

Slik er det å spille på en 4K-TV til 130 000 kroner

Vi har lekt med LGs toppmodell.

Fra tid til annen er det moro å gjøre noe helt annerledes. Da vi hadde en LG 84LM960W inne til test for en stund siden benyttet vi sjansen. Mens TV-testeren vår var borte koblet vi på en kraftig datamaskin, og satte oss ned for å spille gjennom favorittspillene våre.

Det er ikke bare enkelt å skulle sniklåne en TV på 84 tommer. Med en slik panelstørrelse er den nesten to meter lang, og vekten er på gode 80 kilogram. Kombinerer du det med at det er en diger og tynn plate, der du i tillegg ikke bør legge for mye belastning på selve panelet, ja, da blir det rimelig klønete og det krever egentlig at du har en medsammensvoren.

Dekker synsfeltet

Med litt hjelp fikk undertegnede TV-en på plass på et bord, deretter var det bare å koble opp godsakene. Vi benyttet oss av en midlertidig oppsett, slik at vi kom opp i passende høyde i forhold til TV-en, som raget høyt der oppe på bordet sitt.

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

månedlig

Kr 49
Kr 12 per uke
Prøv gratis
Én måned gratis
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal.

Vilkår og bruksbetingelser

Allerede medlem?

Les kommentarene (25)

Her er noen av sakene du kan lese på Ekstra i dag:

Til toppen