Slik blir nye Tinder Plus
Teknofil
(Bilde: TechChrunch/Shutterstock 180056621/Teknofil.no/montasje)

Slik blir nye Tinder Plus

Nå kan det bli dyrt å finne en partner.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

De fleste av oss har nok hørt om Tinder, appen som lar deg «matche» deg selv med andre og håpe at de gjør det samme tilbake. Sveiper du en person til høyre betyr det at du ønsker kontakt. Venstre er et kontant nei. Om begge sveiper til høyre, er det en «match». Så langt har dette vært omtrent den eneste funksjonaliteten, men ifølge TechChrunch er det i endring.

Nå ser det nemlig ut til at en oppgradert versjon, Tinder Plus, snart vil bli tilgjengelig. For en liten penge vil altså nettdating bli en noe mer avansert affære.

Angre sveipet ditt

Tinder Plus lar deg blant annet angre det siste sveipet ditt, endre hjemsted og fjerne reklamen.
Tinder Plus lar deg blant annet angre det siste sveipet ditt, endre hjemsted og fjerne reklamen. Foto: TechChrunch

Lekkasjen stammer delvis fra Tinders app-side i Storbritannia og USA, og delvis fra et tips TechChrunch selv fikk. Lekkasjene hinter om at du i Tinder Plus vil kunne betale for diverse tjenester. Blant annet vil du som tidligere varslet få en «angre»-knapp, som lar deg ta tilbake det siste sveipet ditt. Du vil også kunne endre hjemsted, for å date folk fra selvvalgte områder. 

Noe som kanskje ikke faller i like god jord, er muligheten for å fjerne reklamen fra Tinder. Dette betyr nemlig at Tinder nå vil implementere reklame i gratisversjonen, og la deg betale for å kvitte deg med det. Frem til nå har det ikke vært reklame i det hele tatt i appen.

Det ser også ut til at du vil få en begrenset mengde «likes» i appen, med mindre du da betaler for Tinder Plus. I en lekkasje nevnes det tre prisnivåer for denne tjenesten: 2,29, 3,99 og 7,99 dollar. I norsk valuta tilsvarer dette omtrent 19, 29 og 59 kroner. Tinder Plus skal etter planen rulles ut til både iOS- og Android-brukere i USA i løpet av mars, og resten av verden følger nok etter kort tid etter det.

Det finnes apper som «matcher» annet enn mennesker også:
PetMatch lar deg finne en ny hund som ligner den forrige »

(Kilde: TechChrunch)

I den amerikanske versjonen av App Store dukket det opp en oppdatering som fortalte om endringene i Tinder Plus. Tinder var raske med å trekke teksten, som var lagt ut før den egentlig skulle. (Bilde: App Store)
De tre prisnivåene på Tinder Plus ble lekket i den britiske versjonen av App Store. Det er imidlertid ikke mulig å gjøre kjøp inne i appen enda. (Bilde: App Store)
En skjermdump en anonym bruker ga til TechChrunch. Du kan altså betale deg til flere «likes» med Tinder Plus. (Bilde: TechChrunch)
Tinder Plus lar deg blant annet angre det siste sveipet ditt, endre hjemsted og fjerne reklamen. (Bilde: TechChrunch)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen