Slik blir MSIs nye hovedkort

Slik blir MSIs nye hovedkort

Satser hardt på det nye brikkesettet Z77.

Hardware/Hannover: MSI er én av de tre store hovedkortprodusentene som selger hovedkort i løsvekt her i Norge. Når det gjelder satsningen på Z77-brikkesettet skal det ha vært et fokus om å lage et klart skille mellom modellene. Det innebærer færre produkter med et større prisspenn mellom de enkelte modellene. Likevel skal det være nok modeller å velge blant. Eric van Beurden, Marketing Director MSI, mener dette hjelper kundene i jakten på hva de faktisk trenger, siden de slipper å forholde seg til store mengder modeller som er tilnærmet like både i pris og funksjonalitet.

Thunderbolt-kort snart klare

GD80-kortene på CeBIT var utstilt med Thunderbolt-tilkobling, men dette kunne de ikke snakke om på grunn av en NDA (taushetsavtale). Likevel, MSI regnet med at det meste skulle være klart i løpet av en måned eller to. Så om Thunderbolt er viktig for deg er det bare å vente, mens forhandlingene mellom de ulike aktørene i bransjen pågår for fullt.

Når det gjelder produktutvalget vil MSI bare satse på Z77- og B75-brikkesettene forteller van Beurden videre.

– Selv om det kommer enda et par fra brikkesett Intel så er forskjellene så forsvinnende liten at det er lite poeng i å utvikle modeller basert på disse brikkesettene, forteller van Beurden.

– Likevel, det vil komme enkelte ting med H77-brikksettet også, men fokus er på de to andre, avslutter han.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen