Slik blir «gratisversjonen» av World of Warcraft
Teknofil
(Bilde: Blizzard)

Slik blir «gratisversjonen» av World of Warcraft

Nå får alle de samme mulighetene.

Før helgen omtalte vi ryktene som verserte på nettet angående en kommende gratisversjon av World of Warcraft. Ryktene oppstod da man fant henvisninger til en «Veteran Edition» i oppdateringsloggen til spillets neste versjon.

Nå viser det seg at ryktene var sanne, men den tidligere omtalte «Veteran Edition» er langt fra like spennende som først antatt. En Blizzard-ansatt på det amerikanske diskusjonsforumet til spillet har nemlig nå bekreftet at det er snakk om de samme restriksjonene for de som har «Starters Edition».

Vil friste deg til å reaktivere kontoen din

I flere år nå har nye spillere kunne kost seg i Azeroth uten å betale for det – men med restriksjoner som at de ikke kan komme høyere enn nivå 20, maks bære 10 gull i pengepungen og heller ikke prate med andre spillere enn de man har i vennelisten.

Gjennom veteran-utgaven vil de som tidligere har hatt en aktiv konto få de samme mulighetene som nybegynnerne. Det betyr at du kan logge deg inn og spille med karakterer frem til nivå 20 uten å nødvendigvis ha et aktivt abonnement, men du får altså ikke tilgang til karakterene dine som er på høyere nivå enn dette.

En liten bonus for veteraner er at de nye karakterene dine vil kunne bli medlem av lauget (eller guildet) ditt dersom du hadde en karakter som var medlem før du sa opp abonnementet. På denne måten kan man holde kontakten med gamle venner og se hvordan Azeroth klarer seg uten deg, når du ikke ønsker å betale for å spille.

NSA inntar World of Warcraft:
Selv ikke spillere kan føle seg trygge for snokingen »

(Kilde: CNET)

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen