Det blir ikke noe Tony Hawk-spill på PS4- eller Xbox One-eierne med det første.
Teknofil
Det blir ikke noe Tony Hawk-spill på PS4- eller Xbox One-eierne med det første. (Bilde: Activision)

Slik blir det nye Tony Hawk-spillet til mobil

Activision med offisiell annonsering av spillet.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I midten av februar kunne Tony Hawk selv avsløre at et nytt skatespill var under utvikling, men ville ikke den gang ut med noe mer informasjon om tittelen. Ryktene skulle ha det til at spillet ble utviklet for Playstation 4 og Xbox One, men kun en uke senere ble det avslørt at spillet kun kommer til mobiler.

Nå bekrefter også Activision i en pressemelding at det nye spillet har blitt døpt Tony Hawk’s Shred Session, og kun kommer til smarttelefoner, der man ved hjelp av fingertrykking skal utføre de mange skatetriksene.

Lanseres i løpet av sommeren

Tony Hawk-serien gjorde stor suksess på konsoll i løpet av 2000-tallet, men det siste spillet (Tony Hawk’s Shred i 2012) floppet stort. Nå satser utviklerne på at en overgang til det mobile spillmarkedet skal blåse nytt liv i den populære skatespillserien.

– Jeg er ekstremt glad for at Activision deler min visjon om å skape et originalt skatespill for mobiler. Med all den teknologien som er tilgjengelig blir det svært spennende, og Shred Session tar en stor retningsforandring i forhold til tidligere spill, sier Tony Hawk i en pressemelding.

Spillet vil komme med to moduser, der den ene går ut på å holde en «combo» av triks så lenge som overhodet mulig. Den andre modusen er i klassisk Tony Hawk-stil, og lar deg utføre oppdrag på åpne baner mens du konkurrer mot vennene dine.

Se video der hovedmannen selv prøvekjører spillet:

 

Tony Hawk er ikke bare frontfigur i spill:
I denne tullevideoen "flyr" han på et hoverboard »

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen