Slik blir de 4 første Netflix-filmene
Teknofil

Slik blir de 4 første Netflix-filmene

De er flinke på serier, men kan de lage spillefilmer også?

Da House of Cards kom i 2013 beviste Netflix at de ikke bare kunne levere en god streamingopplevelse til folk, men også lage sitt eget innhold. Siden den gang har selskapet produsert en haug av gode serier, hvor de aller fleste har mottatt god kritikk, slik som Orange is The New Black og Daredevil.

Samme år som de gjorde braksuksess med House of Cards, nevnte selskapet også at de ville lage sine egne filmer i framtiden. Etter flere år med venting begynner lanseringsdatoene endelig å nærme seg, melder Pocket-Lint.

Dette er filmene som Netflix vil sippe i løpet av det neste 12 månedene: 

Beasts of No Nation

Premiere: 16 oktober 2015

Beasts of No Nation er den første filmen fra Netflix, og vil dukke opp allerede til høsten for samtlige Netflix-kunder. Filmen er basert på en bok av den nigerianske forfatteren Uzodinma Iweala, som handler om barnesoldaten Agu, som blir revet vekk fra sin familie for å sloss i en blodig borgerkrig. Det største navnet på rollelisten er uten tvil Idris Elba, som skal spille krigsherren Commandant. Idris Elba er kjent fra en rekke store TV-serier og filmer, slik som The Wire, Luther, Pacific Rim og Thor.

Filmen er skrevet og regissert av Cary Fukunaga, som blant annet jobbet med den første sesongen av True Detective. 

The Ridiculous Six

Premiere: 11 desember 2015

I fjor inngikk Adam Sandler en avtale med Netflix om å lage fire eksklusive filmer for dem, angivelig etter at han oppdaget at Netflix rimte på «wet chicks».

Den første av disse fire filmene er The Ridiculous Six. Dette skal være en western-film i ekte Adam Sandler-stil, hva enn det skal bety. Filmen har allerede fått medieoppmerksomhet etter at en rekke av statistene i filmen sa opp jobben sin, i protest mot Sandlers skildring av innfødte amerikanere.

Filmen skal regisseres av Frank Coraci, som også har stått bak tidligere Sandler-filmer som The Wedding Singer og The Waterboy. I tillegg til Adam Sandler vil skuespillere som Taylor Lautner, Rob Schneider, Luke Wilson, Nick Nolte, og Steve Buscemi dukke opp. 

Crouching Tiger, Hidden Dragon: The Green Legend

Premiere: 1. kvartal 2016

For ni måneder siden skrev vi at dette ville være den første Netflix-filmen, men så feil kunne vi altså ta. Oppfølgeren til Crouching Tiger, Hidden Dragon blir imidlertid den tredje filmen fra Netflix, og er basert på boken kalt Iron Knight, Silver Vase. 

Filmen skal handle om tapt kjærlighet, ung kjærlighet, et legendarisk sverd og og en siste mulighet for forsoning. Ikke så veldig ulikt temaet i den første filmen fra 2000, altså. I regissørstolen finner vi Woo-Ping Yuen, som blant annet jobbet tett med Quentin Tarantino på filmen Kill Bill: Volume 2.

Pee-wee’s Big Holiday

Premiere: Mars 2016

Den siste filmen Netflix har røpet navnet på er Pee-wee’s Big Holiday. Pee-wee Herman var en populær fiktiv karakter i USA på 80-tallet, spilt av komikeren Paul Reubens. Nå er han tilbake med enda en spillefilm, hvor Pee-wee skal på sin første ferie. For amerikanerne blir det nok et gledelig gjensyn med en kjær karakter de ikke har sett på film siden 1988. 

I tillegg til Paul Reubens i hovedrollen som Pee-wee, vil vi også se skuespillere som Joe Manganiello, Laurence Fishburne og David Arquette.

Synes du ikke norsk Netflix har godt nok utvalg? 
Slik får du amerikansk Netflix på alle dingsene dine »

(Kilde: Pocket-lint)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen