Slik blir de 15 største endringene til Facebook

Slik blir de 15 største endringene til Facebook

Om kort tid endres Facebook betraktelig.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

6. Oppdateringsboble

Du varsles når det kommer nye oppdateringer.
Du varsles når det kommer nye oppdateringer.

Akkurat som på Twitter, og i Facebooks mobilapp, får nettsidene nå en funksjon som varsler deg når det kommer nye oppdateringer. En liten boble spretter frem, og sier i fra om at noe nytt har skjedd siden du sist lastet siden.

7. Større filmer

Filmer vises større.
Filmer vises større.

Laster du opp en film på Facebook, vil denne nå vises betydelig større som standard – og med en mer lekker innpakking. I tillegg vises tittelen til filmen rett i selve videovinduet, og venner som legger igjen kommentarer listes opp på høyresiden.

8. Større bilder

Bilder blir større.
Bilder blir større.

Det er ikke bare filmsnutter som vises i større format, det gjør også bildene dine. Ikke bare blir de større, men navnet ditt og bildeteksten vises på toppen av det. Denne informasjonen lå tidligere over selve bildet, ikke på det.

Laster du opp flere bilder samtidig, vil disse vises som en større og mer tydelig kollasj enn hva de gjør i dag.

9. Nye venner blir større

Nye venner vises større.
Nye venner vises større.

Om en du kjenner finner seg en ny venn på Facebook i dagens design, vises det i beste fall som en liten oppdatering. Det skal endres, nye venneforhold får prominent plass i den nye designen. Det er ikke lenger bare et navn og lite profilbilde som blir synlig, men deler av forsidebildet og annen informasjon om den nye vennen. Facebook sier selv at de har gjort denne endringen for å øke muligheten for at du kjenner igjen, eller vil vite mer om, dine venners nye venner.

10. Profilbilde byttes

Oppdaterer en venn av deg profil- eller forsidebildet sitt i dag, vises det rett i nyhetsstrømmen din som en viktig hendelse. Slike endringer forsvinner nå fra nyhetsstrømmen, men plasseres i en egen boks på høyresiden av nyhetsstrømmen – over annonsene som ligger der i dag. Der vil du kunne se de fem nyeste profilbildene til vennene dine, eller de tre nyeste forsidebildene.

Bli med til neste side, for å se de siste fem endringene »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen